lørdag 17. april 2010

What to do...???

Hva gjør vi nå? Et nabohus ble solgt på torsdag etter en dag og med en fin-fin budrunde... Samme dag ringer megler fra samme firma som solgte det huset og spør om vi også har lyst til å selge nå. (Han har vært her på verdivurdering og vet at vi må ha større hus etter hvert...) Han sier at ei dame som tapte budrunden på nabohuset er intr i å se bilder av huset vårt! Wææ...
Hva gjør vi nå? Legger det ut for salg for å sjekke interessen? Får vi solgt det er det jo lettere å se etter nytt hus. Slipper jo å være redd for å sitte med to hus og ikke minst to lån! Men selge nå? Våren er den beste tiden her i gata. Ungene er ute og leker seg uten av vi trenger å fotfølge og det er jo ikke så lenge til Fantomet melder sin ankomst heller!
Hva gjør vi nå? Skal vi kjøre på? Leie oss leilighet i den perioden vi evnt sitter uten hus? Flytte i flere etapper frister ikke, men det gjør ikke to lån heller.
Hva gjør vi nå? Rydde huset slik at det er mulig å ta bilder som ser greie ut? Megler ville ta bilder allerede på tirsdag!!!!!
Rådvill

5 kommentarer:

Li:ne sa...

Rydd hus og få bildene tatt. Det koster dere ikke så mye og dere kjøper litt tid til å tenke.

Våren er fin andre plasser også, men jeg skjønner at dere er litt skeptiske til flyttesjau i fantomalderen.
På den annen side, kanskje det er greiere å gjøre det før han/hun er her med amming, gulp, nattevåk og unntakstilstand? Vanskelig å si... hm...

Jeg synes det er verdt å vurdere nøye når dere allerede nå vet at dere trenger større om ikke alt for lenge. Heier på dere.

tone almhjell sa...

Å. Det var sannelig bråttom. Første tanke var: Nei! Redebygging nå, ikke flyttekaos!

Andre tanke: Hmmm, kanskje. Kanskje like greit å få det overstått? Det blir ikke lettere å få til flytting med en bitteliten en, heller. Men det kan ha en sammenheng med at gravidtilværelsens uutholdelige tyngde er i ferd med å forsvinne itåka for meg. Jeg husker vagt at det var kjipt, men bare vagt.

Tredje tanke: er det noen hus til salgs som dere har lyst på nå?

Vet ikke hvilken tanke som teller mest.

tone almhjell sa...

Denne, kanskje? Tre soverom er nok til å begynne med, og så kan dere gjøre om toppetasjen til et gigantisk master bedroom når fantomet er stort nok.

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=21846089

Li:ne sa...

Herre, den var nå fin.

tone almhjell sa...

Nå er det tordag. Spill it, girlfriend!